Számos rendszerben jártas, sokéves programfejlesztői tapasztalattal rendelkező szakembereink a legideálisabb megoldást ajánlják az adott probléma megoldására. A programozás mellett szoftverfejlesztési rendszerünkbe tartozik az igényfelmérés, a rendszertervezés, a tesztelés, a betanítás, és igény esetén a rendszer támogatás (support). Fejlesztéseink többsége Oracle technológián alapul.

Adatbázisok
Az általunk leggyakrabban használt, piacvezető Oracle Database új változatát úgy tervezték, hogy a lehető legjobban kielégítse a teljesítmény, skálázhatóság és megbízhatóság iránti egyre erősebben fellépő igényeket.

Az Oracle9i Real Application Clusters segítségével a folyamatosan bővítő szervezetek egyetlen számítógéppel is elindulhatnak, a gépek számának növelésével egyszerűen, az alkalmazások bármilyen módosítása nélkül lépést tarthatnak alkalmazásaik kapacitásigényének növekedésével, mert ez a megoldás szinte korlátlan méretezhetőséget, egyben folyamatos rendelkezésre állást biztosít az alkalmazások számára.

Az Oracle adatbázis-kezelő legújabb verziója új mércét állít fel az adatbázisok megbízhatósága, felügyelhetősége és teljesítménye terén is. Új funkciókat és lehetőségeket kínál továbbá a nagyfokú rendelkezésre állás, az adattárházak és a natív XML-szolgáltatások területén.

A BitOrg az Oracle9i Database Release 2 megoldást az összes támogatott platform bármelyikén (UNIX, Linux, Windows) igény szerint megvalósítja.

Alkalmazás szerverek
Az Oracle9i Application Server jelenleg a piac legszélesebb körű szolgáltatásokat nyújtó és legjobban integrált alkalmazáskiszolgálója, mely szabványokon alapuló, könnyen használható és teljes körű Java2 Enterprise Edition (J2EE) környezetet biztosít.

Az Oracle9iAS bármely webhelyet, portált vagy internetes alkalmazást képes futtatni, nem csak hagyományos böngészőkről, de tetszőleges vezeték nélküli eszközről is. Az átfogó integrációs keretrendszer, modellező eszközök, készen kapható adapterek és webes szolgáltatások segítségével az üzleti folyamatok könnyedén átalakíthatók; a vállalatok alkalmazásai, illetve adatai összekapcsolhatók a kereskedelmi partnerek rendszereivel.

Adatbázis programozás:
Hagyományos kliens szerver vagy három rétegű architektúrán (Interneten) keresztüli adatbáziskezelő rendszerek fejlesztése, testre szabott megoldásokkal, teljesítményre és költségre optimalizálva.

Néhány általunk használt technológia a teljesség igénye nélkül:

Csapatunk teljesen új, komplex adatbázis rendszerek fejlesztését valamint meglévő rendszerek korszerűsítésével kapcsolatos fejlesztési munkákat is végez. Régebbi rendszerek korszerűsítése során a nem Oracle alapú alkalmazásokat átültetjük Oracle környezetbe, elvégezzük a szükséges adatbetöltéseket, az új igényeknek megfelelően megtervezzük és kivitelezzük az interfész modulokat. Régebbi Oracle alapú alkalmazások esetén vállaljuk a rendszer funkcionális bővítését.

További fejlesztési tevékenységek: